mandag den 22. august 2011

Budapest!

Efter naesten 30 timers rejse, i et helt forfaerdeligt tog, hvor vi ingen ende kunne se paa turen, naaede vi endelig til Budapest. Byen var helt fantastisk! Da vi kommer ind til byen, leder vi efter det hostel, vi har fundet paa nettet. Men det er ikke til at finde. Hostelet er aabenbart lukket ned. Efter noget tid og alt for mange trapper (som Annemette skulle rende op og ned ad nogle gange), finder vi saa frem et hostel, The Groove. Det ligner en privat lejlighed, som vi kan faa lov til at vaere i.
Byen huser nogle virkelig flotte bygninger og steder som er helt fantastiske. Imens vi er i byen, fejrer de lokale deres nationaldag, som vi ikke taenker saadan videre over. i loebet af dagen finder vi saa ud af at alt holder lukket pga. den dag. Der er fyrvaerkeri nede ved havnen, som virkelig var stort. De maa virkelig have brugt mange penge paa det show. Da vi rejste fra Budapest i gaar, frygtede vi helvedstoget, som vi var ankommet i, og da vi ser toget taenker vi: YES! Et dejligt tog hvor man stort set kan ligge helt ned. Uheldigvis faar vi at vide midt om natten, at vi skal skifte tog. Vi troede toget gik direkte. Efter lidt snak med kontrolloeren, som overbeviser os om, at vi skal skifte til et helt andet tog, og masser af stress over ikke at komme i det rigtige tog, finder vi ud af at vi bare skulle skifte kupe. Da vi saa endelig er naet frem til kupeen, ender vi med at sidde paa gulvet resten af natten.
Nu er vi naaet til Prag, som virker naesten lige saa dejlig som Budapest. Vi har allerede gaaet et godt stykke for at finde et nogenlunde billigt hostel, og nu skal vi op og sove. Interrail betyder ingen soevn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar