fredag den 26. august 2011

Prag!

Dagene i Prag har indtil nu, vaeret rigtig dejlige. Vi har vaeret i Theresinstadt, som var en rigtig god oplevelse, men det var ikke som ventet. Vi havde regnet med at det ville vaere meget mere voldsomt. Ellers har vi vaeret oppe og se Prags Borg, St. Nicolas kirken og den gamle raadhusplads. Vi vidste det bare ikke rigtigt, foer vi ville se det igen, men fandt ud af at vi aabenbart allerede havde set det. Vi valgte ogsaa at lade Annemette foere os helt op til toppen af et bjerg, for at se en meget skuffende spejllabyrint, hvor vi betalte alt for mange penge for at komme ind, og saa var der kun tre spejle der var sjove. Heldigvis fik vi da studierabat, selvom vi ikke studerer.
I dag har vi holdt slappelappedag, og er lige vaagnet fra vores beroemte middagssoevn, hvor det tyske par paa vores vaerelse, troede vi havde vaeret hele dagen. I aften skal vi ned paa et 5-etagers diskotek.
I morgen gaar turen saa videre til Paris, som vi glaeder os rigtig meget til. Isaer Disneyland. Ja, man skulle tro vi var 5 aar igen. Isaer Sarah glaeder sig rigtig meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar