lørdag den 3. september 2011

Paris !

Vi har nu vaeret knap en uge i Paris. Det var lidt at en omvaeltning da vi kom fra 30 grader i Prag til ca. 23 i Paris. Ja, hvor blev solen af ??
Foerste dag proevede vi at faa sovet lidt ud, fordi man sover saa mega daarligt i togene, ps, det goer man ogsaa paa vores hostel, paa vores plastic madresser i vores klamme dyner, der maaske, maaske ikke er blevet vasket og forstyrret af hostellets "glade" rengoeringspersonale hvert mi-fucking-nut! Men saa gik turen ellers ogsaa igennem hele Paris. Vi synes selv vi har vaeret ret effektive her i byen. Vi har faaet set ALT hvad der skulle vaere vaerd at se. Vi har set Versais slottet, den roede moelle, Eiffeltaarnet, Triumphbuen, Louvre, Concordepladsen. Og vi bor lige ved siden af Place la Bastille, saa den ser vi ca. dagligt.
Vi havde ogsaa 12 timer i Disneyland, som var en fed oplevelse for os alle 3. Ja, vi ved at vi gik tilbage til barndommen den dag, men det var virkelig sjovt. OG vi fik proevet Space Mountain, som nogle havde ventet paa i 7 aar. (Annemette). Vild oplevelse, selvom vi alle var saa bange at vi var ved at tisse i bukserne. Men en kaempe lettelse og en fed foelelse bagefter. Det eneste skuffende ved Disneyland var at figurerne ikke gik rundt i parken, men vi fik set parader, med prinsesser. (Er Jane en rigtig Disneyprinsesse??)
Senere i dag, skal vi op til Sacre Ceur, som vi har faaet anbefalet af Annemettes faster. Bare slappelappedag, som vi ikke har kunnet holde endnu, fordi vi SKAL vaere ude inden klokken 11 HVER DAG!
I morgen gaar turen saa videre til Barcelona. Vi glaeder os til sol, sommer og strand igen. Bliver dejligt!




























OG OG OG, nu er der nogle der er blevet en smule utaalmodige med at skulle se billeder fra vores tur, saa nu kommer de. Vi ses alle dejlige sammen. <3

1 kommentar:

  1. Hold nu op piger, i ser for lækre ud. Hvor fedt i hygger jer. Gid det var mig der var afsted. I skal ikke skynde jer hjem, det regner her :)

    SvarSlet